torstai 26. huhtikuuta 2012

3 päivä

Joka päivä tuntuu  kivemmalta olla siellä päiväkodissa ja jennikin tykkää jo ollasiel ku sil on jo kaksi lasta koko ajan kimpussa toinen rupee itkemään kun lähetään pois. Tänään huomattiin että jokaisella onkin oma sänky ja peitto. Mun ryhmässa onkin 15 lasta ja välillä oon niitenkaa joku 5 min yksin pihalla .Päiväkoti on nelikerroksinen ja aika paljon huoneita on . Kaikki lapset vaan riehuvat samaan aikaan yhdessä huoneessa joku 30 min niin en yhtään ihmettele että siellä nukutaan 3h. Töiden jälkeen tultiin hotellille vaihtamaan vaatteet ja lähdettiin kävelemään. Nyt istutaan tässä hotellilla ja aletaan syömään!






                                                        Feikki iphone anteenit ja kaikki :DD








4 kommenttia:

  1. Hei tytöt,
    ihania kuvia! Mukava päästä "kurkistamaan" niiden avulla sinne päiväkotiin :)
    Mukava kuulla, että lapset ovat teidät jo ottaneet omakseen. Aikamoista pyöritystä taitaa olla, kun lapsia on niin paljon samassa tilassa. Voisiko siellä jakaa lapsia toimimaan pienemmissä ryhmissä eri tiloihin?
    Kuulostaa oudolta, että siellä voi noin työntekijät nukkua. Onko siellä kuitenkin valvontavuorot? Eikö jonkun työntekijän pidä olla valmiudessa jos lapsi herää tai jotain sattuu.
    Miten muuten lasten ruokailu siellä päiväkodissa toimii? Joko olette tutustuneet lapsiin niin, että heidän kanssaan kommunikointi jotenkin onnistuu?
    Ensimmäinen viikko alkaa olla takana ja paljon uusia kokemuksia. Mukavaa viikonloppua teille ja terveiset täältä hiljalleen lämpenevästä Suomesta.

    VastaaPoista
  2. en usko että niitä voi jakaa eri toloihin kun ryhmiäkin on 3 jotkut makailee siellä 1h ja jotkut on ylhäällä hereillä ja kyl siihen herää jos siel tapahtuu jotain. Parina päiväne kaksi työkaveria on tehnyt siellä koulujuttuja.Aamulla syödään sitten leikitään 12 syödään ja puol 4 aikaan taas kaikki syö samassa tilassa siellä on kauehea meteli hoitjat välillä lyö lusikalla lautasiin että lapset olisi hiljempaa tai taputtaa käsiä yhteen :D

    VastaaPoista
  3. Tuntuu kyllä tosi erilaiselta kun suomessa. Täällä on jotenkin rauhatonta ja metelikin on kova! Mun ryhmässä on yleensä 8 lasta ja ne aina jättää mut yksin sinne ja sanoo että mäkin saan nukkua. :D ja jos jokin herää niin vien sen alas ohjaajien luokse. Ja välillä ne nukkuu siellä parikin tuntia ilman ohjaajaa.

    -jenni

    VastaaPoista
  4. Sekin on muuten outoa että välillä kun ohjaaja on huoneessa missä lapset nukkuu niin se saattaa puhua puhelimessa ja kovaankin ääneen. Ei suomessa kyllä tollasta ole:D

    VastaaPoista