perjantai 27. huhtikuuta 2012

4 päivä

Lapset jo  osaavat sanoa  " katariina "  ja ymmärtää ihan elekieltäkin. Tänään aamupalalla oli leipää ja jotain suklaajuttua päälle aattelin vaan siinä että noni " tänää sitä varmaan ollaan niin energisiä. sitten leikittiin ja syötiin 12 aikaan  kalaa ja salaattia. Nukkumaan meno aikana yksi tyttö halusi että nukun sen vieressä ja anto pusuja poskelle. Sitten kun herättiin taas 3h päästä syömään jotain todella makeaa kakkua enkä  edes ymmärrä miten sitä voi syödä :D

5 kommenttia:

  1. Minkä ikäsiä ne muksut on siellä? -Anna

    VastaaPoista
  2. Aika mielenkiintoinen toi ruokavalio. Oletteko huomanneet onko siellä huomioitu lasten erityisruokavaliot,vai eikö sellaisia ole ollenkaan?
    Suomessa päiväkodeissa on todella tarkkaa mitä lapset syövät yleensäkin. Täällä on paljon erityisruokalvaioita kuten maidoton, laktoositon, vähälaktoosinen. Allergiset lapset liha, kala, pähkinät ja eri vilhjat jne.
    Entä päiväkodin siivous kuka sen hoitaa, ja miten?
    Siivoaako päiväkodin hoitohenkilökunta vai onko oma siivooja?
    Leluja ei näyttänyt juurikaan olevan?
    Tilat oli tilavat ei tungettu täyteen kaikkea niinkuin täällä. Yleensä päiväkodit on sullottu tavaraa täyteen lattiasta kattoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. En kyllä oo huomannu tuolla että kenelläkään olisi mitään erityisruokavaliota. se on kyllä aika outoa. Siellä työntekijä siivoaa. Lelut ovat yläkerrassa ja alakerrassa on myös pallomeri ja joitakin leluautoja yms.

      Poista