perjantai 18. toukokuuta 2012

Ei tullu uni ihan heti....

 Jenni nukku jo sikeitä kun menin nukkumaan siinä 11 aikaan laitoin valot kiinni mutta kummiskin vessan valo heijastuu makkariin vähän. Laitoin silmät kiinni ja otin hyvän asennon siinä rupesin sitte miettimään että pitäiskö käydä vielä vessassa avasin silmät ja kattelin että mikä hämähäkki siel katossa menee... en sitä sitte enempää ihmetelly. Vessasta kun tulin katoin sitä uudestaan  ja huomasin et se on se samanlainen mitä tääl huonees on jo näkyny kolme. Siinä sitten hetken mietin että mitä mä nyt teen en ainkaan nuku tossa sängyssä ku se on tuol kattolampun sisällä. Jenni siinä samassa heräs  ja sanoin sille et sun bestin on taas tuol katossa ei nukkunu enää jennikää. Huomenna menee huone vaihtoon :D hotellin omistaja sano että ku on satanu niin paljon tällä viikolla ni ne hakeutuu sisätiloihin ja kun tossa vieressä on toi puutarha ni sieltähän ne tulee... Tän yön  nukun sohvalla jota vähän muokkasin  ;DD  PS hotelli nää hotelli huoneet on ihan perseestä. Kyllä tääl pari viikkoa asuu mut 5 VIIKKOO voi juma   tapetit vähä repsottaa ja tollasia kivoja reikä vähä joka puolella :D Mutta henkilökunta on tosi mukavia lukuun ottamatta siivoojaa joka on mitä on... äiti vois tulla kertoo miten oikeesti siivotaan ! no tänne me halutiin tulla mut ei voi mitää ku on opiskelija ja ei oo varaa parempaa hotelli huoneeseen.
                                         Teippi kova sana! jääkoot siihen sitte kiinni.

                                           Ties kuka tuollai asuu
                                          Tervetuloooo!! sielta alta mahtuu kuka vaan:) paperia sielläki ennen       nukkumaan menoa. heh

                                              vähä paperia laitettu että tuntuu kotoisammalta :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos tästä aamu ylläristä. Tuli taas hyvmy ja nauru =)
    Vai on teillä ystäviä siellä heh.
    Äiti vois ihan mielellään tulla vähän opastamaan siivoojaa, mutta luulen että hänelle hyvä että on noita kilometrejä on tarpeeksi paljon tässä välissä.
    Katselin noita ihania boordinauhoja ja ajattelin että kun lopputulos on mikä on,niin olisikohan sittenkin parempi jos niitä ei olis laitettu ollenkaan, ois säästynyt nekin kustannukset.
    Saattaa tietenkin olla niin että runsaat sateen ei vaikuta pelkästään siihen että ulkoilma asukit hakeutuvat sisään, vaan ehkä boordinauhat haluavat ulos.
    Hauskoja loppuhetkiä teille sinne.
    On se sitten varmaan aivan ihanaa kun pääsee kotiin ja omaan ihanaan sänkyyn.

    VastaaPoista
  2. sitähän tässä odotetaan että pääsis omaan sänkyyn ja suihkuun!:D

    VastaaPoista
  3. Hahah, ihanaa :) t.webe

    VastaaPoista
  4. Sä et selviäs tääl ees viikoo :DDDDD

    VastaaPoista
  5. jes, vihdoin löysin blogin marmarikseen liittyen :D
    minkä hintaisia taksit ja bussit siellä on? n. 3-4km matka? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinostaisi tietää mitä kautta olet löytänyt blogimme? :)
      Bussit on n. 2 liiraa eli 1e, mutta busseissa ei lasketa kilometrejä. Takseissa aloitus maksu on 3 liiraa, eli 1,5 e joten ei se hirveästi ole. Tässä hotellilla sanottiin että 15 liiraa ei kannata maksaa joten kannattaa aina kysyä paljonko kuski ottaa maksua suunnilleen :) Mutta kannattaa mielummin kulkea busseilla kun täällä niitä paljon kulkee :))

      Poista