keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Keskiviikko :)

Aamulla herättiin vähän myöhässä ja siinä tulikin sitten vähän kiire joten lähdettiinkin heti melkeen aamupalalle ja siitä töihin. Päiväkodissa oli tänään aamupalalla lettuja ja suklaata. Katsu meni taas ryhmänsä kanssa pelaamaan tennistä johonkin. Me ei mun ryhmän kanssa käydä ikinä missään :D Päivä meni melko nopeesti ja töiden jälkeen lähdettiinkin käymään ruokakaupassa ja siellä meni puoltoistatuntia kun käytiin 5 supermakettia läpi etsien jauhelihaa :D Jokaisesta kaupasta kumminkin jotain pientä aina löydettiin.:D heh. No viimesestä kaupasta se sitten löyty. Tehtiin ruokaakin hotellilla, niin ei aina ravintolaan tarvitse lähteä. Tänään ei kyllä lähdetä enään mihinkään, löhöillään ja ollaan vaan koneilla. Huomenna onkin luvassa Turkkilainen ilta täällä hotellilla :) Ja kohta onkin jo Lauantai ja silloin iskäkin tulee tänne vielä 2 viikoksi!! Jeee <3
 :)
-Jenni ja Katsu

2 kommenttia:

  1. Hei tytöt
    Onpa kiva joka päivä lukea teidän kommentit työharjoittelustanne Marmariksessa. Innolla joka päivä odotan uutta tietoa sieltä. Missä päin kaupunkia asutte ja onko siellä jo paljon turisteja?

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiva että pidät blogistamme :)mukava kuulla että joku lukee tätä joka päivä!! :) paikka jossa asutaan on nimeltään mugla. Nyt alkaa pikkuhiljaa jo näkymään turisteja mutta alussa kun tultiin niin oli todella hiljaista.
    -jenni

    VastaaPoista