tiistai 1. toukokuuta 2012

Päivän huikeat tapahtumat !

                                                         Päivän saldo
                                                            35  sent
                                                                  1 e

                                                        

makoilua makoilua räkää räkää ja vähän lisää räkäää........ jenni vähä siivoillu  ja otin turhia kuvia kameralla ja sit taas niistämään ja makoilee ja nyt vähäks aikaan koneelle sivistyksen pariin :)

5 kommenttia:

  1. Blogissanne on vahvaa näyttöä nuhasta :)
    Alkaako mennä ohi - vai paheneeko?

    Laitoin viestinne Kaijalle, jotta hän voi jossain vaiheessa sinne soitella. Hyvä, että kuitenkin laitoitte viestiä työpaikalle.

    Sairaspäivien iloksi annan tässä teille pohtimista:
    Kun kuntoudutte voisitte alkaa miettiä asiakastehtäväänne.
    Kenestä lapsesta saatte parhaiten tietoa ja kenen toiminnan seuraaminen/havainnointi on sujuvinta, niin voisi alkaa kirjoittaa psyykkisestä, fyysisestä ja sosiaalisesta toimintakyvystä tietoja.
    Koettakaa kysellä muilta työntekijöiltä lapsista tietoa (kysymyksiä, joita teille herää tehtävää tehdessä).

    Sitten mietitte, mitkä toimet siellä päiväkodissa tukevat lapsen kasvua ja kehitystä.
    Esim. leikkituokiot, askartelut, pihaleikit, ruokailutilanteet jne. miten niitä ohjataan ja miten se vahvistaa lapsen toimintakykyä (fyysistä, psyykkistä, sosiaalista - joltain kantilta katsottuna). Kyselkää siellä, onko heillä esim. puheterapiaa, tms. muita tukitoimia.

    Siitä se tehtävä lähtee valmistumaan ja antaa teille paljon tietoa näyttöä varten.

    Voitte laittaa minulle tehtävää välillä tutkailtavaksi, niin ohjaan teitä siinä eteenpäin.

    Mutta tämä siis sitten, kun olette parantuneet.
    Nyt lepoa ja muistakaa syödä hyvin.

    VastaaPoista
  2. kyllä tää paranemiseen päin on varmaan jo menossa ku ei oo kurkku niin kipee enään huomenna halusin jo mennä töihin mutta en tiiä kannattaako se. Ainaki nousen jo puol 8 ja katon millanen olo on. Tänään aateltiin tehdä noita tehtäviä. Voidaanko tehdä yhdessä toi asikastetävä vai yksin ? Vaikeampi on varmaan tehdä se yksin. Näyttö jo stressaa kun ei ne tajuu siel mitää englantiii melkeen yhtään ni miten siel voi selittää mitään :D

    VastaaPoista
  3. Joo, voitte tehdä tehtävän yhdessä, jos se käytännössä onnistuu niin, että molemmat voi seurata ja ohjata valitsemaanne lasta? Näytössä osallistutte siellä työhön niin kuin muutenkin ja siitä arvioidaan osaamista. Perusteluista, mitä siellä ei työssä tule esille, niin voimme arvioida sitten koululla, kun palaatte takaisin.
    Se tehtävä on erittäin hyvä apu näyttöön. Siinä tulee paljon tietoa kuntoutumisen tukemisesta. Muutoin lisäksi arvioidaan sitä normi jokapäiväistä työskentelyä.
    Voitte katsoa teidän näyttösuunnitelmaa ja miettiä, onko siinä jotain muutettavaa sinne paikkaan sopivaksi. Ei kannata liiaksi stressata. Kielimuuri huomioidaan siinä arvioinnissa.
    Teille tulee paljon muutakin oppia ja kokemusta tämän työssäoppimisen aikana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asiasta kukkaruukkuun ei oltu muuten shoppailemassa tona päivänä vaan otettiin vaan kuvia :D äiti vaan sano että tosta saa käsityksen että ollan olltu shoppailemassa :D

      Poista
  4. Hyvä että voidaan tehä yhdessä. Aletaan tässä paranneltua tehdä niitä tehtäviä ja tietenkin nyt jo havainnoimaan lasta.

    VastaaPoista